onsdag 26 september 2012

Kokosnöt

Hej, har vart skitdålig på att skriva, veeeet.

Måndags var en rikitg skitdag så den vill ni inte höra om. Igår var som vanligt o idag har det varit Yom Kippur här (judisk högtid) o eftersom Chicagoområdet o speciellt evanston o skokie kryllar av judar så har barnen vart lediga från skolan.

Idag har jag o barnen haft en riktigt bra dag! Imorse var vi + a's kompis på mallet o handlade födelsedagspresenter åt en av deras vänner. Sen vid 1 släppte vi av dom på kalas, sen åkte jag s & n hem o åt lunch. Efter lunchen begav vi oss ut till mallet igen för N ville shoppa. Det var jättekul o kan  ju säga att det kliade en heeeel del i fingrarna. Forever 21 hade såå fina höstsaker!!

Hon hittade iaf sig en tröja o var helnöjd. Jag höll vackert i pengarna, får se om jag lyckas lika bra de närmsta dagarna. Påvägen hem körde vi förbi en farmers marknad i evanston, o vi blev nyfikna o åkte dit. Där hittade vi en riktig kokosnöt med kokosmjölk så det var vi ju bara tvungna o testa. Heheh fyfan det var ingen hit asså, snacka  om att bli besviken.

 
Denna nöten var dock "skalad", men den var fin ändå! Efter en stunds lekande i parken begav vi oss ut på upphämtningsturne o sen hem för middag osv.
 
Imorgon är det redan torsdag o då blir det spinning o lunch med maria:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar