måndag 30 april 2012

Min valborg blev inget särskilt alls, hade en helt normal måndag här borta. Jobb-ledig-skola-jobb-mys. Så brukar vardagarna se ut nu för tiden. Juste, var på Postal Office idag dock o skickade papper till Sverige. 38 dollar för det= typ 250 kronor, kul. Men var ju så illa tvungen. Nu hoppas jag att jag får tillbaks det illa kvickt!

Annars då? Volleybollen idag var lika roligt som vanligt. Drar mig dock för att gå till skolan numera, tycker det är jättejobbigt för basketkillen väntar alltid på att jag ska komma dit, står o kollar under mina lektioner o sen väntar han på att jag ska sluta så han kan prata med mig. Irriterande som fan o jag kan inte slappna av. Så idag frågade han om han fick åka med mig hem... Sa nej, att jag var försenad till jobbet o så får jag ett långt sms med massa frågor. Ilandsproblem..
Kanske ska gå utklädd så som jag gjorde på en av studentens temadagar så märker han nog inte mig?

Aja.. Räknar ner tiden tills mamma kommer. Du kommer storkna av allt fint här. Att gå bland skyskraporna inne i downtown har blivit vardag för mig nu, det är sjukt.. Som Maria sa"Asså, jag tittar ju inte ens upp längre.."

Känns konstigt ikväll iallafall. Se bilder osv från Valborg hemma... För mig känns det som om allt hemma är pausat liksom. Jag lever här men resten , allt o alla hemma har pausat sina liv. Allt står still, inget händer, det är bara jag som fortsätter. Fast jag vet att så inte är fallet. Weird jajamen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar