lördag 12 maj 2012

Six Flags

Ligger helt slut i sängen nu, efter en heldag på Six Flags. Har sprungit runt där som små barn. Men ojojoj så roligt det var!! Hämtade Maria o hennes 2 kompisar vid halv tio, sen bar det av. Fast vi fick köra hem igen efter ett litet tag då NÅGON glömde biljetterna hehe.

Var framme vid halv elva iallafall o så stannade vi ända till stängning vid 8. För ett dagspass med alla attraktioner fick man betala 40 dollar + tax. ( 280 kr). SÅÅÅ VÄRT!!





Dagens bästa karusell var Superman, kändes på riktigt som om man flög! Som ni ser om man tittar noga så vände de sätena så man låg i luften. Självklart höll vi ut ena armen o flög som sanna supermans!

Effektivt sätt o skrämma folk till att inte ha mobil i fickorna under åkturen

Jag var fett taggad, så taggad att jag bar bekväma kläder, joggingskor o träningskläder hehe. Som senare visade sig vara ett klokt val då de andra klagade på ont i fötter. De bar ju converse.

Testade på funnel cake- amerikansk friterad våffla med glass, grädde, chokladsås o cherry. God i början men sen mådde tillochmed jag illa.




Sjukt kul dag. Six Flags håller verkligen måttet med ca 10 stora bergodalbanor o massa andra attraktioner. Vi hann åka alla utom en bergodalbana. Väntetiderna var helt ok på de flesta. Tror vi väntade ca 1 timma som längst. Det var på den populäraste Superman. Hade också fantastiskt väder för en dag där. Mulet, inget regn o inte för varmt. En underbar dag med fina människor! 5/5 toasts!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar