torsdag 1 mars 2012

LA Part 2 Lördag

Läser Marias blogg o ser att hon uppdaterat så duktigt om LA. Känns som om jag kommer kopiera hennes rakt av menmen. Här hittar ni hennes fina blogg. Lånade lite bilder av dig sötnos, dina blev 100 ggr bättre..

Lördagen i LA börjades med brakfrukost. ÄÄÄÄÄlskar hotellfrukost. Blir som ett barn på julafton o ska smaka allt, hehe. Därefter checka vi in på Weekenskursens hotell o började en lång dag med lektioner. Vi hade Money: Budgeting & Investing, American Government, en som jag inte kommer på just nu & så Yoga!



Olles o Marias framtidsplaner under lektionen tydligen haha. Självklart var jag superseriös :)


hotellrummet var finfint!

På kvällen begav vi oss till Hollywood o vi fick en riktigt lyxlirare till taxi asså! Mannen som körde oss var störtskön o han brukar tydligen köra finfint folk, kändisar osv. Avstånden mellan allt i LA är gigantiska så taxi blir inte billigt, men vi fick minsann en minilimo o för 120 dollar tur & retur. Vi var 5 pers som delade så det blev kaksmulor, sån jäkla tur!!

Han släppte av oss på inget mindre än Roosevelt hotel - faaaancy! Där öppnade personalen våra bildörrar o så kom vi, i gympaskor o inte så värst uppdressade. Inne på restaurangen satt skinny bitches o vi beställde bara efterrätter haha. Inte alls pinsamt!

Efter restaurangen gick vi på Walk of Fame med alla stjärnorna ni vet.





Denna var bara för dig mamma!
Har ett antal bilder på andra stjärnor men jag nöjer mig med att visa dessa.

Platsen där alla kändisar gör avtryck i asfalten. Det var tyvärr avstängt just då pga av Oscarsgalan


 Så kom vi plötsligt fram till Kodak Theatre-platsen där Oscarsgalan hölls i helgen. Ren slump att vi var där samtidigt, helt jävla sjukt!! Detta var dagen innan det hölls så vi fick gå in o kolla, galet mäktigt!!


Röda mattan alla moviestars skulle gå på :)







Maria, Cecilia, Olle, & Ida. Var jättekul o träffa Ida igen, var ju med henne på aupairskolan. Hon bor i Minnesota nu med Cecilia. Här är de framför en av alla affärer där man kunde köpa Oscarsstatyetter. "Best Mom" Best Friend osv.


Denna bilden får avsluta lördagens äventyr, Bobbi the limodriver o bilen!! NICE Vi somnade gott runt 1tiden tror jag. Det var ju skoldags tidigt på söndagen igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar